Sponsori si colaboratori

Daca doriti sa va asociati brandul companiei Dvs. cu tehnologia, curajul, inovatia va rugam sa ne sprijiniti. Noi va putem oferi urmatoarele modalitati de promovare in contextul acestui proiect:

  • Colantare aripi și fuselaj pe partea inferioară (vizibil în tot timpul zborului)
  • Branding în zona de decolare și aterizare (steaguri, cort, alte elemente folosite în comunicarea outdoor de către brand)
  • Activare brand în zona de aterizare
  • Logo partener pe website-ul dedicat proiectului
  • Logo pe echipamentul echipei de organizare
  • PR (social media, TV, presă scrisă)
  • Social media: 5 postări legate de brand

Ofertele sunt personalizate pentru cerintele Dvs., va rugam sa ne contactati.


ETH
0x06F374261EEa62783130D0f20603aB8758781c8c
BTC
3PKEXbBHJ4GH7rUhbcfqjzM1G6iPF5Ea4p

Nume: Mihai- Daniel Dragu
IBAN: RO83INGB0000999906415870
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB
 

Aerodromul Comana

Aerodromul Comana este gestionat de catre Clubul Sportiv Morofly, primul club sportiv cu activitate centrata in jurul zborului cu Paramotorul. Activitatile lor principale sunt: aeronautica, zbor, initiere si instruire/ constructii cu/ de aeronave ultrausoare (parapante, deltaplane, planoare, motoparapante, motodeltaplane, avioane ultrausoare, autogire, elicoptere, baloane), zbor cu baloane si aerostate, parasutism si initiere, instruire in sporturi auto-moto, constructie aparate speciale pentru acestea, initiere si instruire in trasul bannerelor, efectuarea de fotografii si filmari realizate din aparatele de zbor sau din aparate auto-moto, in conformitate cu prevederile legale in acest sens.

 

Facultatea de Științe și Mediu - Universitatea Dunărea de Jos din Galați

Facultatea de Științe și Mediu - cu o tradiție de peste 50 de ani în pregătirea în domeniul științelor exacte - a acceptat propunerea de colaborare in cadrul proiectului "Cu soarele unim Romania" venita din partea Ing. Mihai Dragu, doctorand in cadrul facultății.

Specializările in matematică, fizică și chimie există încă de la înfiinţarea Institutului Pedagogic din Galaţi, unde se pregăteau studenţi pentru a deveni profesori în învăţământul preuniversitar. După anul 1990 apar în cadrul Facultății de Litere și Științe specializările duble: Matematică-Informatică, Matematică-Fizică și Fizică-Chimie. In anul 1998, prin Hotărârea de Guvern nr. 329/22 iunie 1998, la Universitatea „Dunărea de Jos” în locul Facultăţii de Litere şii Ştiinţe, au fost aprobate spre funcţionare următoarele facultăţi: Facultatea de Litere, Istorie şi Teologie, Facultatea de Ştiinţe şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. În anul 2005, prin aderarea invatamantului romanesc la procesul Bologna, sunt infiinţate patru specializări de licență: Matematică informatică, Fizică informatică, Fizică și Chimie. Din anul 2009 facultatea are un nou program de licență Știința mediului. Programele de licenţă ale Facultăţii de Științe și Mediu sunt completate de programele de masterat și doctorat desfăşurate în facultate.

 

ORANGE ROMANIA

Orange România este cel mai mare operator GSM din România. Succesul Orange in România se datorează nu doar atractivității pe care o reprezintă telefonul mobil, ci și calității rețelei, a serviciilor oferite și brandului. Având o acoperire a populației de 96,6%, Orange România oferă fiecărei persoane din România posibilitatea de a alege între planuri de abonamente flexibile, ce pot fi personalizate, și cartele PrePay.



Website by WebStreet | Powered by CMS.AXART